Selecteer een pagina

Diensten

Plaatwerk en carrosserie 

HLoo Restauratie Oldtimer en Metaal is gespecialiseerd in plaatwerk. Een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw oldtimer is het vernieuwen van het plaatwerk en carrosserie. 

Het gaat hierbij om zowel repareren van uw huidige plaatwerk en kokerbalken als het fabriceren van plaatwerkdelen en custom-made onderdelen. Uw bestaande plaatwerk kan uitgedeukt of vervangen worden. Al het roest wordt verwijderd of behandeld met roestwerende primer. Ook wordt geadviseerd holle ruimtes tegen roest te behandelen. Het spuitwerk en het ‘spuitklaar’ maken wordt uitbesteed, omdat dit een vak apart is. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de diensten van een specifiek vakman. 

Dus heeft uw bolide een paar kleine deukjes of moeten hele delen vervangen worden? Geen probleem! Hoe groot of klein de klus ook is, bij mij bent u aan het goede adres.  

Kabelbomen en bedrading 

Is uw kabelboom/ bedrading niet meer intact en is er geen nieuwe meer verkrijgbaar? Dan kan de oude gerepareerd worden of een nieuwe gemaakt worden in mijn werkplaats. 

Onderdelen 

Wilt u een onderdeel gerepareerd of vervangen hebben? In overleg is veel mogelijk. Voor het repareren, vervangen en plaatsen van bijvoorbeeld motoronderdelen, remmen, ophanging, uitlaat, uitlaatspruitstukken, brandstoftank sta ik voor u klaar. Ook kan ik onderdelen op maat voor u maken, eventueel ook van RVS.  

Interieur 

HLoo Restauratie maakt zelf geen bekleden van stoelen, banken en overig interieur, maar kan deze onderdelen el plaatsen. Weet u niet waar u voor bekleding terecht kan? Ik geef u graag advies en referenties hierover. 

Vragen?

Neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord!