Selecteer een pagina

Over ons

HLoo Restauratie Oldtimer en Metaal in Spaubeek restaureert, repareert en onderhoudt uw dierbare oldtimer en klassieker met passie en vakbekwaamheid. Het bedrijf is ontstaan vanuit de liefde voor oude auto’s gekoppeld aan kennis en ervaring. 

Met volle overgave en precisie kan ik uw oldtimer nieuw leven inblazen en ook het benodigde onderhoud leveren. 

Kies bij HLoo Restauratie voor een volledige restauratie of een deelrestauratie. Ook het maken van bijvoorbeeld een roestvrijstalen uitlaat, brandstoftank of specifieke onderdelen naar wens is mogelijk. Ik ben gespecialiseerd in plaatwerk. 

HLoo Restauratie

Mijn passie 

Na fietsen en bromfietsen te hebben gerestaureerd, ben ik in 1992, op mijn 19e jaar gestart met het opknappen van een Toyota Celica uit 1977, die ik nog steeds in bezit heb. In 2015 ben ik begonnen aan de tweede restauratie. Hierbij heb ik alle onderdelen en plaatwerk uit elkaar gehaald en behandeld zodat er geen roest meer te vinden was. Vervolgens heb ik hem originele kleur laten spuiten en zelf volledig opgebouwd. Nu is hij weer in originele showroomstaat. 

Ook heb ik 2 motoren opgeknapt: een Honda CB650 uit 1975 en een Yamaha Custom XS400SE uit 1986. Later ben ik in het bezit geweest van en Toyota Corona uit 1975 en een Toyota Crown uit 1973, die ik 11 jaar lang heb onderhouden zodat hij in goede, originele staat bleef. Bij het starten van mijn eigen bedrijf in 2018 heb ik een Peugeot 203 CL Familiale uit 1954 gekocht en gerestaureerd om als bedrijfswagen te gaan gebruiken. Na een aantal jaren heb ik deze vervangen voor mijn huidige bedrijfswagen: een Toyota Crown RS 565 uit 1968. 

Mijn hobby is uitgegroeid tot passie en een eigen bedrijf. 

Inmiddels heb ik diverse oldtimers onderhanden gehad. Ik ben niet merk gebonden, want het bezitten van of bezig zijn met een oldtimer, classic of youngtimer is een gezamenlijke passie. 

 

Iedere auto en iedere reparatie is anders. Daarom overleg ik veel met u als klant om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact met mij op voor vrijblijvende informatie.  

Uiteindelijk is het doel tot een mooi resultaat te komen waarover we beiden tevreden zijn. Ik werk veelal bij de klanten aan huis, maar dit is niet noodzakelijk. 

Wilt u ook met uw dierbare bolide aan de slag? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. 

 

Vragen?

Neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord!